Vacature Fysiotherapeut

Rayer Healthcare is een ambitieus fysiotherapeutisch- en sportmedisch centrum. Vernieuwend, passie voor het vak en een persoonlijke benadering zijn enkele typerende woorden waar Rayer Healthcare voor staat. Op dit moment zijn er in de Randstad acht Rayer fysiotherapiepraktijken, waarvan vier met een sportcentrum.

Voor onze vestiging in Gouda hebben wij een vacature fysiotherapeut.

Functieomschrijving vacature fysiotherapeut

Als locatie RHC Gouda zijn we partner van het Groene Hart Ziekenhuis. Als fysiotherapeut kom je te werken op de klinische afdeling cardiologie in het Groene Hart Ziekenhuis waar je in een multidisciplinair team de beste zorg voor klinische hartpatiënten biedt. Je komt te werken in een vakkundig groot team van zowel klinische als poliklinisch werkende fysiotherapeuten. Een proactieve aanpak en zowel zelfstandig als met collega’s kunnen werken is voor jou geen uitdaging maar een standaard.

Functie-eisen vacature fysiotherapeut

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die in het bezit is van een afgerond HBO diploma Fysiotherapie. Klinische werkervaring is een vereiste. Eventuele specialisaties in hartrevalidatie zijn een pré.

Daarnaast beschik je over de volgende karaktereigenschappen:

– Je bent proactief met een ondernemersgeest

– Neemt initiatief en bent niet bang om te falen

– Goede communicatieve-, sociale- en schriftelijke vaardigheden (rapportage in EPD)

– Flexibele werkhouding en instelling, dat wil zeggen ook willen werken in de avonden en in het weekend

– Inhoudelijk vooral veel passie voor het vak.

De voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig is in de omgeving Gouda.

Ons aanbod 

Een aanstelling voor 24 uur per week. Zodra je de werkzaamheden niet meer binnen deze uren kan uitvoeren kunnen de uren uitgebreid worden. Arbeidsvoorwaarden zullen wij in een persoonlijk gesprek overleggen en/of toelichten.

Wil jij de vacature fysiotherapeut invullen?

Wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact met ons op en vraag naar Kirstin van Kesteren, 0182-533159. Je kunt je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae sturen per e-mail t.a.v. Dhr. J. Gerritsen vacature@rayerhealthcare.nl

Het staat je altijd vrij een open sollicitatie te sturen, uiteraard met curriculum vitae. Ingekomen sollicitaties bewaren wij twee jaar in onze portefeuille.


Contactgegevens

Ronsseweg 7
Gouda
2803 ZA , Zuid Holland
Nederland

T:
E: vacatures@rayerhealthcare.nl
W: www.rayerhealthcare.nl
Solliciteer nu