Over ons

De oorsprong

Deze website is met de grootste zorg samengesteld door IQ Leads. Hét online marketing bureau in Alphen aan den Rijn. IQ Leads is in december 2011 opgericht door Eric Bakker en Anthony Rayer. Voorheen hebben zij zich beiden bezig gehouden met recruitment bedrijven Immenso en Qualitivity. Qualitivity was specialist op het gebied van bemiddelen van personeel naar de Nederlandse Antillen door middel van de website Antillen Vacatures en Immenso is van origine IT recruiter.
Online vindbaarheid is bij recruitment van groot belang. Hoe hoger de vacatures in Google komen, hoe meer sollicitaties men binnen krijgt. Beiden bedrijven deden en doen dit nog steeds er goed. Vandaar dat er werd besloten om de vertaling te maken naar een internet marketing model. De samenvoeging van Immenso en Qualitivity was een feit. De beginletters van deze bedrijven zijn vandaag de dag de basis voor de naam IQ Leads.

IQ Leads Zorg

De zorgmarkt heeft altijd een speciale plek gehad bij IQ Leads. De zorgmarkt is enorm aan het veranderen en daarmee ook de online vindbaarheid van zorginstellingen en zorg informatiekanalen. IQ Leads heeft gemeend daar haar steentje aan bij te moeten dragen doormiddel van het creëren van makkelijk toegankelijke websites die boordevol informatie staan over klachten, aandoeningen en indicaties. Met deze websites kunnen we snel contact leggen voor u als consument met een zorgaanbieder bij u in de buurt.

IQ Leads werkt samen met een netwerk van fysiotherapeuten, tandartsen en andere zorgverleners waardoor de kwaliteit van de aangeboden diensten altijd op een zo hoog mogelijk niveau blijft.

Bekijk ook informatie over: