Uw praktijk aanmelden

Fysiotherapieinformatie.nl is een initiatief van IQ Leads. Fysiotherapieinformatie.nl is samengesteld zodat patiënten eenvoudig informatie over veel voorkomende behandelingen kunnen vinden en eenvoudig contact met een zorgverlener kunnen opnemen. Deze website is echter niet bedoeld als vervanger van een bezoek aan de fysiotherapeut. Mede daarom bieden wij de bezoekers van onze website de mogelijkheid om eenvoudig in contact te komen met een fysiotherapeut.

Uw praktijk kosteloos toevoegen aan de bedrijvengids van Fysiotherapieinformatie.nl

Om patiënten te helpen bij het zoeken van een fysiotherapeut, kunnen praktijken kosteloos worden aangemeld voor onze bedrijvengids. Dat houdt het volgende in:

  • Uw praktijk wordt weergegeven in onze bedrijvengids. Hierdoor kunnen de bezoekers van Fysiotherapieinformatie.nl de naam, adresgegevens en openingstijden van uw praktijk kunnen zien.
  • Uw logo wordt kosteloos weergegeven in de zogenaamde ‘logotikker’, welke te vinden is op alle informatiepagina’s van Fysiotherapieinformatie.nl. Deze logotikker is ook te vinden aan de rechterzijde van deze pagina (onder de tekst ‘Bedrijvengids’).


Uw bedrijfspagina op Fysiotherapieinformatie.nl

Naast de bedrijvengids hebben fysiotherapeuten ook de mogelijkheid om een eigen bedrijfspagina op Fysiotherapieinformatie.nl toe te voegen. Dat houdt in dat uw praktijk een eigen pagina binnen Fysiotherapieinformatie krijgt, waar u uitgebreide informatie over uw praktijk kunt plaatsen. Een bedrijfspagina heeft de volgende voordelen:

  • U heeft een extra mogelijkheid om online gevonden te worden;
  • U kunt uitgebreide informatie over uw praktijk kwijt. Denk bijvoorbeeld aan uw specialisaties of de parkeergelegenheid;
  • Bezoekers van Fysiotherapieinformatie.nl kunnen eenvoudig contact met uw praktijk opnemen door middel van contactknop op uw bedrijfspagina;
  • Door het toevoegen van uw bedrijfspagina krijgt u als het ware een ‘extra’ website met links naar uw eigen site. Dit is weer erg goed voor de ranking op Google en uw online vindbaarheid.


Meer informatie?

Heeft u verder nog vragen over Fysiotherapieinformatie.nl? Bekijk dan onze disclaimer of neem even contact met ons op.