Rayer Healthcare Hilversum

Rayer Healthcare

Voor wie?

Rayer is er voor iedereen die lichamelijke ongemakken heeft. Het maakt niet uit of je aan topsport doet of klachten hebt van het werken. Wij maken er werk van en zorgen dat u goed begeleid wordt. Door de verschillende specialisaties die wij in huis hebben, zijn wij in staat om veel verschillende klachten te behandelen.

Visie

Rayer is een innovatieve en vooruitstrevend bedrijf voor fysiotherapie, manueel therapie, sportrevalidatie en blessurepreventie. Onze hoog gekwalificeerde fysio-  en manueeltherapeuten zijn er voor iedereen die lichamelijke ongemakken heeft. Door fysiotherapie te combineren met de modernste behandelmethoden boeken wij de beste resultaten.

Werkwijze

Er zijn verschillende manieren om bij ons terecht te komen. Er kan door uw huisarts of medisch specialist een verwijsbriefje worden gemaakt, verder is het tegenwoordig mogelijk om via directe toegankelijkheid naar een fysiotherapeut toe te gaan. Na een verwijsbrief van uw arts te hebben ontvangen, wordt er gestart met een vraaggesprek waarna een onderzoek zal plaatsvinden. Bij directe toegankelijkheid, wordt eerst een screening afgenomen om te bepalen of u bij de fysiotherapeut op het goede adres bent. Nadat het onderzoek is afgerond neemt de therapeut met u de behandelmogelijkheden door en wordt het behandelplan opgesteld en uitgevoerd.

Contactgegevens

Rayer Healthcare Hilversum
Hoge Naarderweg 3
1217 AB , Hilversum
Nederland

T: 035-6220808
E: info@hilversumfysio.nl
W: www.hilversumfysio.nl/

OpeningstijdenNeem direct contact op met deze praktijk

Rayer Healthcare fysiotherapie Hilversum is de nieuwste aanwinst op het gebied van gespecialiseerde fysiotherapie in Hilversum. Vanuit het voormalige Avro gebouw zijn wij gevestigd in het medisch centrum Dudok.

Rayer Healthcare fysiotherapie Hilversum biedt gespecialiseerde fysiotherapie waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken en apparatuur. Dankzij de vooruitstrevende behandelmethodes van Rayer Healthcare fysiotherapie Hilversum zijn we in staat om u snel en adequaat te behandelen ongeacht de klacht ongeacht de termijn waarop u behandeld moet worden.

De openingstijden voor Rayer Healthcare fysiotherapie Hilversum zijn ruim, namelijk van 8.00 in de ochtend tot 22.00 in de avond. Gedurende deze uren staat ons zeer goed opgeleid personeel graag voor u klaar.

Naast onze vooruitstrevende behandelmethodes heeft Rayer Healthcare fysiotherapie Hilversum ook de beschikking over een zeer ruime oefenruimte waar we fysiotherapie in combinatie met medische fitness op ieder moment van de dag kunnen toepassen.

Fysiotherapie Hilversum Specialisaties

Rayer Healthcare fysiotherapie Hilversum heeft een breed scala aan specialisaties. In ons team hebben wij naast fysiotherapeuten ook manueel therapeuten alsmede een bekkentherapeut en een sport fysiotherapeut in dienst. Na de algemene intake zijn wij dus in staat om zeer snel te reageren indien er zich specialistische klachten voordoen.

Onze sportfysiotherapeut heeft iedere maandagavond van 19.00 tot 21.00 op onze lokatie een sport spreekuur waar u geheel vrijblijvend kunt binnenlopen en van deskundig advies wordt voorzien. Ook indien u zeer recent een blessure heeft opgelopen kunnen wij u ter plekke helpen.

Fysiotherapie Hilversum Shockwave

Een tenniselleboog of golfelleboog, hielspoor klachten, kniepijn of schouderklachten? Rayer Healthcare fysiotherpie Hilversum biedt u dé oplossing!

Onze schokgolf therapie is zeer succesvol gebleken als de gewone fysiotherapie niet meer werkt. Vaak wordt mensen geadviseerd om over te gaan tot een operatie waarbij niet goed wordt nagedacht hoe ingrijpend dit kan zijn. Onze schokgolf therapie biedt hierbij uitkomst!