Rayer Healthcare Gouda

Rayer Healthcare

Voor wie?

Rayer is er voor iedereen die lichamelijke ongemakken heeft. Het maakt niet uit of je aan topsport doet of klachten hebt van het werken. Wij maken er werk van en zorgen dat u goed begeleid wordt. Door de verschillende specialisaties die wij in huis hebben, zijn wij in staat om veel verschillende klachten te behandelen.

Visie

Rayer is een innovatieve en vooruitstrevend bedrijf voor fysiotherapie, manueel therapie, sportrevalidatie en blessurepreventie. Onze hoog gekwalificeerde fysio-  en manueeltherapeuten zijn er voor iedereen die lichamelijke ongemakken heeft. Door fysiotherapie te combineren met de modernste behandelmethoden boeken wij de beste resultaten.

Werkwijze

Er zijn verschillende manieren om bij ons terecht te komen. Er kan door uw huisarts of medisch specialist een verwijsbriefje worden gemaakt, verder is het tegenwoordig mogelijk om via directe toegankelijkheid naar een fysiotherapeut toe te gaan. Na een verwijsbrief van uw arts te hebben ontvangen, wordt er gestart met een vraaggesprek waarna een onderzoek zal plaatsvinden. Bij directe toegankelijkheid, wordt eerst een screening afgenomen om te bepalen of u bij de fysiotherapeut op het goede adres bent. Nadat het onderzoek is afgerond neemt de therapeut met u de behandelmogelijkheden door en wordt het behandelplan opgesteld en uitgevoerd.

Contactgegevens

Rayer Healthcare Gouda
Buchnerweg 7
2803 GR, Gouda
Nederland

T: 0182-533159
E: info@goudafysiotherapie.nl/
W: www.goudafysiotherapie.nl/

OpeningstijdenNeem direct contact op met deze praktijk