Lijf & Leven Vianen

Lijf & Leven logo

Sinds 1 september 2013 is Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen gevestigd in het pand “Ursulinenhof 1″. Vlakbij het winkelcentrum Monnikenhof. Fysio Lijf & Leven Vianen is een nevenvestiging van Fysiotherapie Lijf & Leven Ede en voldoet daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt.

Om uiteenlopende redenen en klachten bezoeken patiënten Fysiotherapie Vianen. Pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in beweging zijn de belangrijkste aanleiding. De klachten kunnen echter ook zijn ontstaan door of tijdens een andere aandoening, of na een operatie of behandeling in het ziekenhuis, bij het sporten, tijdens het uitoefenen van werkzaamheden of door veroudering.

Naast algemene fysiotherapeutische behandelingen geeft Fysio Vianen ook specialistische behandelingen bij hart/vaat/long (COPD/Claudicatio) aandoeningen, en manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie,. We kunnen ook ingeschakeld worden voor ThuisZorgTherapie (zie www.thuiszorgtherapie.nl. Jan Dubbbers geeft dry needling therapie).

Voorts kunt u bij Fysio Lijf & Leven Vianen terecht voor Medisch Fitness en is er ook een Oefentherapeut Cesar. Oefentherapie is een behandelmethode gericht op het behandelen van klachten op het gebied van houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten. Voor veel klachten geeft de combinatie fysiotherapie en oefentherapie het beste, langdurige resultaat. Jaap Hoogendoorn is aangesloten bij netwerk Chronische pijn.

Lijf & Leven Vianen

Contactgegevens

Lijf & Leven Vianen
Ursulinenhof 1
4133 DA, Vianen
Nederland

T: 0347 76 90 19
E: info.vianen@lijfenleven.com
W: www.lijfenleven.com/fysiotherapie-vianen/

OpeningstijdenNeem direct contact op met deze praktijk

Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen streeft naar het opzetten van een goede samenwerking met andere zorgaanbieders in Vianen en omstreken zodat wij u optimaal kunnen behandelen en het zorgproces verder kunnen verbeteren. De praktijk heeft drie volledig ingerichte behandelkamers, een sport- en oefenruimte, wachtruimte, kleedkamers en een koffiehoek. De praktijk is goed bereikbaar voor mindervaliden, heeft eigen parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.