Lijf & Leven Veenendaal

Lijf & Leven logo

Fysiotherapie Lijf & Leven Veenendaal is gevestigd op de voormalige locatie van Curves Veenendaal, recht tegenover zorgcentrum ‘t Boveneind en behandeldienst Charim Vitaal. Fysio Lijf & Leven Veenendaal is een dependance van Fysiotherapie Lijf & Leven Ede en heeft net als Fysio Ede het predicaat “TopZorg Fysiotherapie” (Menzis) en “Achmea-Pluspraktijk”. Onze fysiotherapeuten voldoen daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt.

Patiënten bezoeken Fysiotherapie Lijf & Leven Veenendaal om uiteenlopende redenen en klachten. Dat kunnen zijn pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in beweging. Ook kunnen klachten ontstaan door of tijdens een andere aandoening, of na een operatie of behandeling in het ziekenhuis, bij het sporten, tijdens het uitoefenen van werkzaamheden of door veroudering.

Fysio Lijf & Leven Veenendaal geeft naast algemene fysiotherapeutische behandelingen ook specialistische behandelingen bij hart/vaat/long (COPD/Claudicatio) aandoeningen, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, oedeemtherapie en oncologische fysiotherapie. We kunnen ook ingeschakeld worden voor ThuisZorg Therapie ( zie www.thuiszorgtherapie.nl. Voorts kunt u bij Fysio Lijf & Leven Veenendaal terecht voor Medisch Fitness, Pilates en Yoga lessen.

Lijf & Leven Veenendaal

Contactgegevens

Lijf & Leven Veenendaal
Prins Bernhardlaan 103
3905 JA, Veenendaal
Nederland

T: 0318 76 92 36
E: info.veenendaal@lijfenleven.com
W: www.lijfenleven.com/fysiotherapie-veenendaal/

OpeningstijdenNeem direct contact op met deze praktijk

Fysiotherapie Lijf & Leven Veenendaal streeft naar het opzetten van een goede samenwerking met andere zorgaanbieders in Veenendaal en omstreken zodat wij u optimaal kunnen behandelen en het zorgproces verder kunnen verbeteren.

De praktijk heeft drie volledig ingerichte behandelkamers, een sport- en oefenruimte, wachtruimte, kleedkamers en een koffiehoek. De praktijk is goed bereikbaar voor mindervaliden, heeft eigen parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.