Lijf & Leven Ede

Lijf & Leven logo

Fysiotherapie / Fysio Lijf & Leven Ede is gevestigd in het gebouw “De Pioen” aan de rotonde van de Klaphekweg samen met Oefentherapie Ede, en onder andere Sanquin (Bloedbank), MEE Veluwe, Philadephia Zorg en Maatschappelijke Dienst Veluwe.

De klachten waarmee patiënten bij de fysiotherapeut komen zijn zeer uiteenlopend: pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in beweging. Klachten kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan door of tijdens een aandoening, na een operatie, bij het sporten, tijdens het uitoefenen van werkzaamheden of door veroudering. U vindt naast algemene fysiotherapie ook de specialisaties zoal hart/vaat/long-therapie(COPD/Claudicatio), manuele therapie, psychosomatische therapie, oedeemtherapie en de oncologie fysiotherapie. We kunnen ook ingeschakeld worden voor ThuisZorgTherapie (zie www.thuiszorgtherapie.nl. Voorts kunt u bij Fysio Lijf & Leven Ede terecht voor Medisch Fitness, Hydrotherapie, Pilates en Yoga lessen.

Fysiotherapie Lijf & Leven Ede werkt nauw samen met andere zorgdisciplines; zo maakt onze fysiotherapie onderdeel uit van het Buurtzorg+ team Ede-Zuid en Ede-West. En werken we samen met de diëtisten van Voeding in de praktijk, de longverpleegkundigen van de Gelderse Vallei en maken we deel uit van verschillende ketenzorgnetwerken. Hierdoor kunnen wij u optimaal behandelen en het gehele zorgproces verbeteren. Voorts heeft Fysio Lijf & Leven Ede het predicaat “TopZorg Fysiotherapie” (Menzis) en “Achmea-Pluspraktijk”. Onze Fysiotherapeuten voldoen daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt.

De praktijk is uitstekend bereikbaar voor mindervaliden. Verder heeft Fysiotherapie Lijf & Leven Ede zes behandelkamers, twee sport- en oefenruimtes, kleedkamers en een wachtkamer/koffiehoek.

Lijf & Leven Ede

Contactgegevens

Lijf & Leven Ede
Klaphekweg 40
6713 HN, Ede
Nederland

T: 0318 64 25 09
E: info@lijfenleven.com
W: www.lijfenleven.com/fysiotherapie-ede/

OpeningstijdenNeem direct contact op met deze praktijk

Inloopspreekuur Fysiotherapie Ede op maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur

Op dit inloopspreekuur kunt u zonder afspraak bij Fysio Lijf & Leven Ede langskomen. In een kort gesprek van 10-15 minuten kijken we naar de ernst van de klacht en eventueel de mogelijkheden van uw verzekering. Daarbij krijgt u een advies op maat voor het vervolgtraject. Afhankelijk van onze bevindingen kan er worden gekozen voor een doorverwijzing naar de huisarts, een behandeltraject bij de fysiotherapeut of enkel een advies met eventueel oefeningen voor het verdere beloop van de klachten. Dit alles wordt u vrijblijvend aangeboden, er zijn dus geen kosten aan verbonden. Heeft u interesse of vragen over het inloopspreekuur, neem dan contact met ons op via mail info@lijfenleven.com of via de contactpagina. U kunt zich ook telefonisch melden zodat u wellicht minder wachttijd heeft.